Tailor Made i Incentive

Imate neku svoju ideju ili želju? Želite jedinstveno iskustvo, dizajnirano samo za Vas ili Vašu grupu? Nema problema, samo nam recite kada i gdje, mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Naša putovanja mogu biti dizajnirana za grupe svih veličina. Bez obzira na veličinu grupe mi vam pomažemo složiti sve što želite uključiti u aranžman poput smještaja, dodatnih aktivnosti, obroka, transfera, fotografa, incentiva, evenata ... Svako putovanje može imati pridruženog stručnog vodiča koji će unaprijediti kvalitetu i doživljaj putovanja.

Naša putovanja su također i idealna kao incentive programi za Vaše zaposlenike, klijente ili partnere. Svjetske kompanije su već odavno primjetile da su incentive putovanja sjajna metoda motiviranja zaposlenika te uspješna strategija kako stvoriti trajnu odanost od strane klijenata. Putovanja stvaraju ova iskustva i utječu na emotivno zdravlje ljudi, te su kao takva idealan poticaj za stvaranje uspješnih poslovnih veza. Također, incentive putovanja utječu na imidž tvrtke, pojačavajući svoj status i napredak u očima partnera.


croatia active
DMC Adriatic d.o.o.
V. Lisinskog 6, 42000 Varaždin

+385 91 5532 787


*Suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka.