La Villa - Hotel Antines 4*

La Villa - Hotel Antines 4*

PREGLED PUTOVANJA

Slikovito mjesto La Villa nalazi se na 1483m nadmorske visine, te je dio područja Badia. Lokalitet je svjetski poznat po svome skijalištu.

Hotel Antines, jedan od najboljih u La Villi, smješten je neposredno pored centra mjesta, ski staza i žičara koje povezuju gradić sa skijaškom kružnom rutom Sellaronda: čim izađete iz hotela Antines umreženi ste u dobro razrađen i

povezan sistem žičara, gondola i staza skijaškog raja koji se prostire od 3342 m visokih vrleti Marmolade, preko Arabbe, Passo Sella i Corvare do udoline San Cassiana i Alta Badie.

Romantični pejzaži, uređenost i povezanost skijaških terena, udobnost hotela i ljubaznost domaćina obećavaju odmor, uzbuđenje, rekreaciju i opuštanje – jednom riječju dobar provod.

 

Gran Risa, legendarna staza muškog veleslaloma za Svjetski kup, završava nedaleko hotela Antines, ali većina skijaških terena je umjerene težine.

Hotel Antines uređen je u tipičnom južnotirolskom stilu s puno drveta, svjetlim harmoničnim bojama interijera i detaljima lokalnog ladino folklora. U vašim sobama čekaju vas dobro opremljena

kupaonica s tušem/kadom, bideom i sušilom za kosu, minibar, sef, radio, telefon i satelitski TV.

Ako poželite dodatnu njegu i rekreaciju, tu su wellness s bazenom, saunom i turskom kupelji, ili teretana i stolni tenis.

U hotelu je ski room, a uz hotel je ski trgovina, gdje možete upotpuniti, unajmiti ili servisirati svoju opremu.

Važni sadržaji:

  • dozvoljeni kućni ljubimci
  • spa centar
  • besplatni Wifi u cijelom hotelu
  • besplatno parkiralište
  • unutarnji bazen
  • restoran
  • bar
  • igraonica za djecu

Cijena uključuje:

7 noćenja s polupansionom u Hotel Antines 4*

aperitiv dobrodošlice

parking

korištenje wellness centra

 

Sobe:

prostrane i ugodno namještene, sve s minibarom, SAT TV, balkonom, direktnom telefonskom linijom i internet vezom, ogrtačem za kupaonicu i sušilom za kosu.

STANDARD

25 m² – dvokrevetna soba, jednostavna i ugodna.

SUPERIOR

30 m² – dvokrevetna soba. Mogućnost 3. kreveta

COMFORT

34 m² – od 3 do 4 osobe s kutom za dnevni boravak

DELUX

36-40 m² – od 2 do 4 osobe s kutem za dnevni boravak

JUNIOR SUITE

58  m² -za 4-6 osoba.

Dvije odvojene sobe sa 4 osnovna ležaja, dvije kupaone, svaka soba sa balkonom ili terasom u vrtu, dva TV.

Cijene:

8.1 – 15.1.2022

STANDARD SOBA :     161 Eur po osobi nočenje polupansion

SUPERIOR SOBA :       175 Eur po osobi nočenje polupansion

COMFORT SOBA:        185 Eur po osobi nočenje polupansion

DELUX SOBA:              189 Eur po osobi nočenje polupansion

JUNIOR SUITE:           199 Eur po osobi nočenje polupansion

 

 

Djeca 2 god 20 Eur, 3 god 25 Eur, 4 god 50 Eur, 5 god 60 Eur, 6/7 god 100Eur, 8/9 god 110 Eur, 10/11/12 god 120 Eur, 13/14 god 130 Eur, 15/16/17 god 150 Eur (cijene po osobi / noč)

 

U cijenu nije uključeno:

transfer do La Ville

boravišna pristojba (1,30 EUR po osobi po danu, plaćaju samo stariji od 14 g.)

parkirno mjesto u garaži – 15 EUR po danu

 

Cijene za ostale termine na upit!

7 DANA

La Villa - Hotel Antines 4*

od 7860 HRK

REZERVIRAJ

JE LI OVO PUTOVANJE ZA MENE?

Tip putovanja:

Skijanje La Villa 08.01 - 15.01.2022

***************

Dragi skijaši i ljubitelji Dolomita,

Iako nam je izvanredna situacija prouzročena pandemijom promijenila prioritete i snažno utjecala na naš život , naša velika strast za skijanjem i uživanjem u prekrasnim zimskim krajolicima ostala je nepromijenjena.

Drago nam je da Vas možemo obavijestiti, iako vjerujemo da mnogi od Vas to već znaju, da se skijališta u sistemu Superski Dolomita otvaraju 7.siječnja, što je i službeno potvrđeno.

U La Villi će od 8.- 15. siječnja biti organizirana ski škola Mobi Levi i pratitelji agencije koji će u svakom trenutku u slučaju potrebe biti Vama na usluzi.

Ukoliko ste se već odlučili ili namjeravate zimske praznike provesti u Alta Badii sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u organizaciji cjelokupnog aranžmana.

Vjerujemo da se ubrzo vidimo u Alta Badii a za sve upite stojimo Vam na raspolaganju

Luka Šestan / tel. 091 2192003

luka@croatia-active.com, info@croatia-active.com

Skijanje ili snowboard na vrhunskim svjetskim skijalištima, uz divne vrhove kao kulise, jedinstven su doživljaj za sve ljubitelje zimskih sportova. Obiteljsko skijanje ili aktvni odmor na našim ski safari turama, naši programi zadovoljiti će skijaše svih razina znanja.

Naše ski destinacije:

La Villa - Alta Badia - Dolomiti Superski

Imamo 20 godina iskustva u organizaciji skijanja u La Villi gdje je djeci svih uzrasta na raspolaganju hrvatska ski škola s dugogodišnjom tradicijom . Dolina Alta Badia u Dolomitima, koja se proteže oko 16km usred Južnog Tirola, poznata je po svojim suprotnostima: ovdje se susreću kozmopolitizam i tradicija, gorski ambijent i sredozemni lifestyle, netaknuta priroda i najmodernija turistička infrastruktura. Taj balans se očituje i u samome krajoliku regije, gdje se impozantni Dolomiti uzdižu iznad pitome doline okupane suncem. Smještena usred Alta Badie, La Villa je okružena prirodom pod UNESCO zaštitom – parkovima prirode Puez-Odle i Fanes-Senes-Braies, a povijesno središte naselja sačuvalo je mnoge srednjovjekovne građevine. Mjesto obiluje ponudom šarmantnih restorana, vinskih barova i malih trgovina, te pruža ugodan i nepatvoren doživljaj tradicije i povijesti.

Aspen - Vail - Park City - Beaver Creek - Breckenridge - Lake Tahoe

Naš ski tim ima dugogodišnje iskustvo skijanja na skijalištima Sjeverne Amerike. Colorado je naj skijaškija savezna država Amerike (Aspen, Vail, Beaver Creek, Breckenridge...). Avioni iz Europe (Lufthansa i British) lete do najvećeg grada – Denvera iz kojeg organiziramo transfere do svih ski resorta.  Duž masiva Rocky Mountains je kvaliteta snijega najbolja. Zbog nadmorskih visina koje se kreću između dvije i pol i četiri tisuće metara, te zbog udaljenosti od oceana,snijeg je suh. Uglavnom je hladno, no gotovo da nema leda, tako da su staze odlično uređene, a skijanje po dubokom snijegu nije samo za ekstremne sportaše. Legendarni Powder, duboki suhi snijeg gotovo da ne pruža otpor tako da je skijanje po neuređenim stazama lakše i jednostavnije od onog na europskim skijalištima. Osim u Coloradu, uživate možete i u Kalifornij u Lake Tahoe, ili u Utah-u, gdje je najpoznatije skijalište Park City. Park City je Mondeni gradić s finim hotelima, vrhunskim skijanjem i gdje su svi zimski sportovi na jednom mjestu. Canyons i Park City - međusobno su spojeni gondolom i u vlasništvu su moćne korporacije Vail Resorts koja je uložila pedesetak milijuna $ u opremu i nove žičare prošle godine. Skijašima je poznat po predivnim dugim i širokim stazama, skijanju među drvećem po dubokom snijegu (powder tree skiing) i sjajnom gradiću u western stilu punom saloona, restorana i trgovina.

Razina usluge:

Visoka

Smještaj više kvalitete, uz više dodatnih uključenih aktivnosti i pogodnosti nego na drugim Croatia Active turama, poput privatnog prijevoza (uključujući i unutarnje letove na nekim turama) kao i više uključenih obroka i izleta.

ŠTO JE UKLJUČENO:

SMJEŠTAJ

Hotel Antines 4*

OBROCI

Polupansion

PRIJEVOZ

Vlastiti prijevoz

VODIČI I OSOBLJE

Predstavnik agencije pristutan je u La Villi i na raspolaganju našim gostima.

POLASCI

Datumi (Početak - Kraj) Cijena po osobi

ITINERAR

ŠTO JE UKLJUČENO:

SMJEŠTAJ

Hotel Antines 4*

OBROCI

Polupansion

PRIJEVOZ

Vlastiti prijevoz

VODIČI I OSOBLJE

Predstavnik agencije pristutan je u La Villi i na raspolaganju našim gostima.

POLASCI

Datumi (Početak - Kraj) Cijena po osobi

DETALJNI PUTOPIS

7 DANA

La Villa - Hotel Antines 4*

od 7860 HRK

REZERVIRAJ

croatia active
DMC Adriatic d.o.o.
V. Lisinskog 6, 42000 Varaždin

+385 91 5532 787


*Suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka.