La Villa - Ciasa Odlina 3* & Maso Sossach 4*

La Villa - Ciasa Odlina & Maso Sossach

PREGLED PUTOVANJA

Ciasa Odlina je smještena u mirnom dijelu La Ville , udaljena 400 m od skijaške staze Gardenacia i centra mjesta. Sa staze Gardenacia stiže se sa skijama do kuće.

Apartmani su uređeni u tipičnom tirolskom stilu , kupaone sa tuševima i fenom , mikrovalna pećnica , perilicom posuđa , spavaćom sobom , dnevnim boravkom sa kaučem  na razvlačenje za dvije osobe , balkon , TV sat.

Sve cijene su za termin od:  6.-13.siječanj 2018

APARTMAN CIASA ODLINA ZA 4 OSOBE

Cijena sedmodnevnog najma apartmana: 7.200,00 kn

APARTMAN CIASA ODLINA ZA 4-5 OSOBA

Cijena sedmodnevnog najma apartmana : 7.700,00 kn

APARTMAN MASO SOSSACH 

Apartmanska kuća Maso Sossach smještena je u starom dijelu La Ville, 300 m udaljena od skijaške staze Gardenacia. Sa skijama je moguće direktno iz kuće stići do gondole za Piz La Ilu. Kuća i apartmani su u potpunosti renovirani 2017.g .

APARTMAN ZA 4-6 OSOBA

2 sobe sa bračnim krevetima , 2 kupaone sa tušem i kadom , infracrvena kabina ,u potpunosti opremljena kuhinja, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje ,TV-Sat , Wi-Fi,

CIJENA SEDMODNEVNOG NAJMA: 13.900,00 kn

APARTMAN ZA 2-4 OSOBE

1 soba sa bračnim krevetom, 1 kupaona sa tušem , infracrvena kabina,  u potpunosti opremljena kuhinja, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje,TV Sat, Wi-Fi, balkon sa panoramskim pogledom.Mogućnost 5.ležaja.

CIJENA SEDMODNEVNOG NAJMA: 11.930,00 kn

 

www.odlina.it

Za sve druge termine cijene na upit.

7 DANA

La Villa - Ciasa Odlina & Maso Sossach

od 7200 HRK

REZERVIRAJ

JE LI OVO PUTOVANJE ZA MENE?

Tip putovanja:

Skijanje La Villa 08.01 - 15.01.2022

***************

Dragi skijaši i ljubitelji Dolomita,

Iako nam je izvanredna situacija prouzročena pandemijom promijenila prioritete i snažno utjecala na naš život , naša velika strast za skijanjem i uživanjem u prekrasnim zimskim krajolicima ostala je nepromijenjena.

Drago nam je da Vas možemo obavijestiti, iako vjerujemo da mnogi od Vas to već znaju, da se skijališta u sistemu Superski Dolomita otvaraju 7.siječnja, što je i službeno potvrđeno.

U La Villi će od 8.- 15. siječnja biti organizirana ski škola Mobi Levi i pratitelji agencije koji će u svakom trenutku u slučaju potrebe biti Vama na usluzi.

Ukoliko ste se već odlučili ili namjeravate zimske praznike provesti u Alta Badii sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u organizaciji cjelokupnog aranžmana.

Vjerujemo da se ubrzo vidimo u Alta Badii a za sve upite stojimo Vam na raspolaganju

Luka Šestan / tel. 091 2192003

luka@croatia-active.com, info@croatia-active.com

Skijanje ili snowboard na vrhunskim svjetskim skijalištima, uz divne vrhove kao kulise, jedinstven su doživljaj za sve ljubitelje zimskih sportova. Obiteljsko skijanje ili aktvni odmor na našim ski safari turama, naši programi zadovoljiti će skijaše svih razina znanja.

Naše ski destinacije:

La Villa - Alta Badia - Dolomiti Superski

Imamo 20 godina iskustva u organizaciji skijanja u La Villi gdje je djeci svih uzrasta na raspolaganju hrvatska ski škola s dugogodišnjom tradicijom . Dolina Alta Badia u Dolomitima, koja se proteže oko 16km usred Južnog Tirola, poznata je po svojim suprotnostima: ovdje se susreću kozmopolitizam i tradicija, gorski ambijent i sredozemni lifestyle, netaknuta priroda i najmodernija turistička infrastruktura. Taj balans se očituje i u samome krajoliku regije, gdje se impozantni Dolomiti uzdižu iznad pitome doline okupane suncem. Smještena usred Alta Badie, La Villa je okružena prirodom pod UNESCO zaštitom – parkovima prirode Puez-Odle i Fanes-Senes-Braies, a povijesno središte naselja sačuvalo je mnoge srednjovjekovne građevine. Mjesto obiluje ponudom šarmantnih restorana, vinskih barova i malih trgovina, te pruža ugodan i nepatvoren doživljaj tradicije i povijesti.

Aspen - Vail - Park City - Beaver Creek - Breckenridge - Lake Tahoe

Naš ski tim ima dugogodišnje iskustvo skijanja na skijalištima Sjeverne Amerike. Colorado je naj skijaškija savezna država Amerike (Aspen, Vail, Beaver Creek, Breckenridge...). Avioni iz Europe (Lufthansa i British) lete do najvećeg grada – Denvera iz kojeg organiziramo transfere do svih ski resorta.  Duž masiva Rocky Mountains je kvaliteta snijega najbolja. Zbog nadmorskih visina koje se kreću između dvije i pol i četiri tisuće metara, te zbog udaljenosti od oceana,snijeg je suh. Uglavnom je hladno, no gotovo da nema leda, tako da su staze odlično uređene, a skijanje po dubokom snijegu nije samo za ekstremne sportaše. Legendarni Powder, duboki suhi snijeg gotovo da ne pruža otpor tako da je skijanje po neuređenim stazama lakše i jednostavnije od onog na europskim skijalištima. Osim u Coloradu, uživate možete i u Kalifornij u Lake Tahoe, ili u Utah-u, gdje je najpoznatije skijalište Park City. Park City je Mondeni gradić s finim hotelima, vrhunskim skijanjem i gdje su svi zimski sportovi na jednom mjestu. Canyons i Park City - međusobno su spojeni gondolom i u vlasništvu su moćne korporacije Vail Resorts koja je uložila pedesetak milijuna $ u opremu i nove žičare prošle godine. Skijašima je poznat po predivnim dugim i širokim stazama, skijanju među drvećem po dubokom snijegu (powder tree skiing) i sjajnom gradiću u western stilu punom saloona, restorana i trgovina.

ŠTO JE UKLJUČENO:

SMJEŠTAJ

Apartmani Ciasa Odlina 3* & Maso Sossach 4*

OBROCI

Obroci nisu uključeni

PRIJEVOZ

Vlastiti prijevoz

VODIČI I OSOBLJE

Predstavnik agencije pristutan je u La Villi i na raspolaganju našim gostima.

POLASCI

Datumi (Početak - Kraj) Cijena po osobi

ITINERAR

7 DANA

La Villa - Ciasa Odlina & Maso Sossach

od 7200 HRK

REZERVIRAJ
Detaljni putopis organizatora putovanja Pravila organizatora putovanja

ŠTO JE UKLJUČENO:

SMJEŠTAJ

Apartmani Ciasa Odlina 3* & Maso Sossach 4*

OBROCI

Obroci nisu uključeni

PRIJEVOZ

Vlastiti prijevoz

VODIČI I OSOBLJE

Predstavnik agencije pristutan je u La Villi i na raspolaganju našim gostima.

POLASCI

Datumi (Početak - Kraj) Cijena po osobi

DETALJNI PUTOPIS

7 DANA

La Villa - Ciasa Odlina & Maso Sossach

od 7200 HRK

REZERVIRAJ

croatia active
DMC Adriatic d.o.o.
V. Lisinskog 6, 42000 Varaždin

+385 91 5532 787


*Suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka.