Tajland

Tajland - "zemlja osmijeha", također je i zemlja kontrasta. Nudeći od živahnosti Bangkoka do ruralnih sela te idiličnih otoka, Tajland je destinacija koju nakon što ju jedanput posjetite, čeznete za njom zauvijek. Okružite se zapanjujućim krajolikom, fascinantnom poviješću, sjajnom hranom, plažama, planinama...i što je najvažnije - divnim ljudima koji će Vas ugostiti na najljepši način. Tajland putovanja naravno pružaju i mnoge druge zanimljive znamenitosti i aktivnosti, a sve njih možete istražiti i doživjeti na našim turama.

Tajland među ostalome je i poznat po svojim prekrasnim otocima. Stotine otoka raštrkani su kroz obje strane Tajlanda, na Andamanskom moru na zapadu i u prekrasnom Tajlandskom zaljevu na istoku. Neki od otoka su svjetski poznati po svojim djevičanskim plažama, a neki po razuzdanim partyima koji traju čitavu noć. Bilo da se želite opustiti i odmoriti, ili tražite zabavu do ranih jutarnjih sati, tajlandski otoci kao Koh Phi Phi, Koh Klang, Koh Tao, Koh Phangan i mnogi drugi čekaju na Vas.


croatia active
DMC Adriatic d.o.o.
V. Lisinskog 6, 42000 Varaždin

+385 91 5532 787


*Suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka.